1:a Halvlek avklarad..


Första halvlek började med ett mål redan i 6:e minuten gjorde Heinze första och det ändå målet i denna halvlek genom en nick på mål. Argentina styrde de första 20 minuterna av halvleken. De gick offensivt framåt och skapade en del målchanser.
Sedan vid mitten av halvleken dog det ut. Nigeria spärrade spelat och det var inte så mycket framåt av Argentina, stället skapade Nigeria lite offensivt, men tyvärr inget mål. Sista minuterna av halvleken skapade Argentina lite mera men tyvärr blev det bara ett mål i halvleken. Helt klart var ju Argentina bäst.

Argentina!
Higuain: Hade två riktigt bra målchanser men missade båda. Jag tycker att Maradona ska byta ut honom och ta in Aguero eller Milito istället.
Henize: Gjorde 1-0 målet och är en grym löpare, är överallt.
Messi: Hade ett antal chanser. Man ser att han är en underbar spelar och älskar att spela fotboll. De flesta Nigeriaspelarna blockerar honom och därför får han inte så många målchanser.

Nigeria!
Obasi: Bra spel i Nigeria, bra löpare, en grym ensamspelare. Hade några målchanser.
Enyeama: Målvaken som var grym i denna halvlek. Han räddade kvar Nigeria i spelar. Utan hans underbara räddningar hade Nigeria legat under med mycket.

Nu ska vi se hur matchen fortsätter!!
Kommer det sluta 1-0 eller kommer resultatet förändras?
Låt oss fortsätta se matchen,
Andra halvlek börjar snart!

Kramar Jossan..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: