Om en kvart har man basgrupp :)


Det har varit okej i skolan. Men har massa lektioner kvar.
Nu ska jag strax på basgrupp med klassen. Det lär bli intressant.
Sen blir det mattelektion och sist Fysik.

Jag har faktiskt varit duktig under håltimman, eftersom jag och Emelie har förhört varandra på samhällen. Så nu kan vi säkert allt. Vi kommer få MVG :D Vi är bäst Emelie :)

Nu sitter jag med Jocke och Emelie i ett grupprum.
Vi är duktiga idag :)

Kramar Jossan..

Tisdaag..


Nu är det tisdag :) Imon är det första december, helt sjukt, tiden går fort...
Sitter iallafall i skolan nu och lyssnar på musik, gjorde precis lite historia och det gick bra! Känner mig duktig att jag pluggar på morgonen när jag kommer till skola.

Nu sitter jag iallafall med några från min klass. Viktor E, Matilda och Masoomeh :).
Vår lektion börjar inte föränn om ca 30 minuter..
Då har vi Kemi :D


Här kommer en bild som jag tänkte lägga upp igår, men eftersom jag inte hade denna dator la jag en annan. Denna bild är från årets Smotra :).

Kramar Jossan..

Danträningen avklarad.. Hur mycket dans det nu blev..


Var på dansträning förrut. Tyvärr var det inte så många på träningen, utan vi var på 8 styckna. Men iallafall så hade vi rätt så kul. Vi dansade inget. Utan först så gick vi runt i salen, vilket var trevligt, då jag snackade en del med Silvia :) Sen så körde vi straffar på basket och det var kul, tyvärr gick det inte så bra för mig, missade ett antal gånger och min bror vann de båda omgångarna, men vi skyllde på att det var för att han är längst. Men det var kul iallafall och vi skrattade en hel del. Sen efter basketen så körde vi doppboll. Det var kul eftersom jag och mina syskon var med i samma lag haha.. Vi och en till tjej.. haha snacka om familjelag. Men mitt lag vann yaaayy. Vi vann med 10-4 :) Vi är bäst haha. Vi utklassade det andra laget.
Efter denna träning var jag helt slut, tyvärr bev det inte så mycket dans, men kul hade vi haha.. Jag var sjukt trött efter.. Kunde knappt andas.



Här är en bild på min dansgrupp. Tyvärr hadej ag ingen bild fårn denna Smotran, eftersom de bilderna är på min dator, men denna från förra året är också bra. Dock har vissa slutat och en ny har kommit :P

Kramar Jossan..

Hemma och har lite tråkigt..


Efter skolan mötte jag up min pojkvän och vi gick på stan en stund. Fick gjort lite olika saker :). Så känner mig ändå njöd för dagen. Plugget har även flytit på bra idag i skolan, jag är duktig :).
Nu är jag hemma och kollar på tv och myser med Miki. Är nämligen ensam hemma för tillfället. Men snart lär nog någon komma hem! Sen blir det dans hihih. Har inte varit på dansen på ett tag, den har varit inställd och sen har jag varit sjuk, är fortfarande sjuk men ska ändå gå :). Behöver verkligen det.

Nu ska jag vara lite på datorn och sen sätta mig och läsa lite :)

Hörs kanske efter dansen!

Kramar Jossan..

Måndag 29 november :)


Back too School..
Morgonen gick ut på att få in Miki haha :) Jag lyckades tillslut då han jamade utanför och ville in.. Precis innan jag stack till bussen hahaha. Bra Miki, annars skulle stackarnn vara ute hela dagen sälv.. Eftersom jag gick hemifrån sist. På bussen till skolan somnade jag.. Det var en massa kö, så det var segt, men kom iallafall till skolan och nu sitter jag är i hörnet och väntar på att min lektion ska börja. Tror den börjar om ca 15 minuter:)

När man sitter här och kollar vad det är för datum, inser man att det snart är December. Helt sjukt, tiden går så himla fort nu för tiden.. Och kylan, herre jesus, det är svinkallt ute.. Minusgrader som jag inte gillar, hade hellre velat ha sommar och varma plusgrader. Men det är ändå mysigt med snö, men inte med kylan. Synd bara att det inte är så mycket snö i stan som det är hemma vid mig.. :P

Nu ska jag chilla lite tills lektionen börjar:)


En trött liten katt :P

Kramar Jossan..

Skrivit projekt och räknat lite matte :)


Känner mig duktig som har översatt massa för mitt projektarbete. Satt med det i nästan 2 timmar. Och efter det fick jag en jädras huvudvärk, men nu mår jag bra igen. Efter projektet så räknade jag lite matte vilket faktiskt var riktigt kul, fattade allt. sen gav jag upp med det och satte mig och läste en bok istället :). Mycket mysigare. Kände allt för lite avslappning och bok hehe.
Nu sitter jag med datorn och pratar med David :)

Nu ska jag återgå till att prata med David.
Här kommer en bild på min katt Miki...



Kramar Jossan..

Vilken julkalender ska jag visa??


Jag tänkte visa en gammal julkalender på min blogg från 1 december, alltså från nu på onsdag. Varje dag kommer ett nytt avsnitt komma upp på bloggen som man kan kolla på om man vill fram till julafton:)

Jag har 4 olika julkalender som jag kan visa.

-Pelle Svanslös
-Mysteriet på Greveholm (denna har jag visat innan på bloggen)
-Sunes jul
-Julen hjältar

Jag skulle vilja veta vilken vi skulle vilja se..
Skriva gärna en kommentar om vilken ni vill se..
Så jag vet vilken jag ska visa, får jag inga förslag, väljer jag en egen..

Kramar Jossan..

Pluggning blir det nu :(


Fick tillslut duscha och det var otroligt gött.. Sen blev det pluggning. Vilket inte var så kul, men det är tvyärr sånt man måste göra.. :(. Sen var det god mat som mamma hade gjort och till efterrätt hade min syster bakat mjuk pepparkaka så det var gott. Mjuk pepparkaka och dricka varm choklad, inte alls dåligt.. Skönt när det är kallt och kyligt ute. Mums..

Aja nu bli det iallafall pluggning..
Hmm vad måste jag göra för plugg?
-Matte
-Samhäll
-Filmanalys
-Projektet

Tror jag börjar med matten, eftersom jag har läst en del samhäll förrut och skrivit lite på filmanalysen. Så nu blir det räkning av matte E.


Mina kära matteböcker hihi..

Kramar Jossan..

1:a Advent :)


Idag är det första Advent :)
Idag har jag redan hunnit äta frukost och fixa hela kylskåpet.
Så fort min syster är klar med badrummet ska jag duscha och fixa mig.
Sen blir det pluggning.. Måste typ gå till kyrkan, men får faktiskt se om jag går eller pluggar hemma, få la övertala mina föräldrar att jag pluggar och inte hinner gå..
För jag har faktiskt sukt mycket att pluggaa.. Är rädd att jag inte kommer få gjort något idag faktisk.. Känns som det om jag går till kyrkan. Nu väntar jag på badrummet...

Kramar Jossan..

Filmkollning hos min älskling<3


Förrut fixade jag vinterdäck med pappa så nu är det fixat på volvon, sen så la vi även ut jul-ljus ute, så nu är dett snyggt ute också. Belysningen är på hehe. Jag kände mig iallafall otroligt duktig som hjälpte pappa ute i kylan, för det var svinkallt att byta däck och sätta upp all ljus. Men vi fixade det. När jag senare kom in i huset sved mina fötter som sjutton. Men det fixade sig sen.. Sen var det mat mums..

Sen gick jag till David och kollade på film där. Först kollade vi lite på Harry Potter 2:an. Men sen så kollade vi på Braveheart. Den var otroligt lång, typ 3 timmar. Så kollade inte exakt hela. Men det var bra att ja kollade på filmen, eftersom det är till min historia filmanalys på Historia. Så nu kan jag börja analysera filmen. Såg som sagt inte exakt hela filmen, men David har sett hela, så ifall jag behöver lite hjälp får han hjälpa mig.. Tror han går med på det:)

Nu ska jag chilla vid datorn, eftersom jag ändå inte har något roligare att göra.
Sen blir det nog sova...



Kramar Jossan..

Städning, städning och bara städning..


Vi är ännu inte klara med städningen och jag är helt slut.
Orkar inte mer, men måste..
Jag flippar lite smått på allt snart.
Jag borde plugga, men nej ingen tid till det.
Skit då....
Har mycket att göra, men ingen tid längre.. Klockan är redan 3.. galet..
Vill bara till David nu, men nej det kan man inte..
Måste vänta på att pappa ska komma hem så vi kan lägga vinterdäck.
Buuuhh...

Kramar Jossan..

Städning för hela slanten :)


Idag är det städning innan första advent hos mig.
Jag har varit duktigt och fixat hela mitt rum nu, nu är det klart. Men så måste man ju göra resten av huset också. Syrran vaknade för en stund sedan och äter, hon gör just nu ingen nytta.. Jag och mamma fixar alla ljusstakar och är duktiga. Kan inte fatta att det är fösrta advent imon:)

Nu ska jag tillbaka till hallen och fixa.
Sen ska jag även byta däck på volvon, när pappa kommer hem.
Jag är expert på det hahaha :P eller inte, men han behöver hjälp och min bror är inte hemma så jag får hjälpa till. Vara en duktig tjej.

Fan vad kallt det är ute.. Svinkallt.
Men aja vintern är här och det känner man..
Bloggar snart igen:)
Ha en trevlig lördagsförmiddag alla mina läsare :)

Kramar Jossan..

Min säng :P


Har otroligt tråkigt så bestämde mig för att byta sänglakan.
Vilket jag nyss gjorde så nu är min säng snygg:)
Tyvärr luktar den inte pojkvän längre :( Men hoppas att han lägger sig i min säng snart igen, så det luktar David igen hehe :P

Före bytet:



Efter bytet:



Snyggt va?

Kramar Jossan..

Harry Potter och dödsrelikerna :)


Idag firar jag och David 4 månader<3
Jag kan inte fatta att vi har varit ihop i redan 4 månader, tiden har gått fort och det har varit underbart. Det är lite overkligen. Jag älskar ialalfall dig.<3

Vi firade det med att gå på bio :)
Vi kollade på Harry Potter och dödsrelikerna.
Jag tyckte filmen var otroligt bra, men blev lite rädd då och då.
Men jag rekommenderar verkligen att alla ska se den. Harry Potter är en bra film.
Detta var första delen av sista boken, så jag längtar som attans efter sista delen av denna film. Film sju är alltså delad i två delar hehe. Den andra delen kommer ut i juni:)
Jag har däremot inte läst alla böcker, utan håller på nu.
Är rätt seg, men har inte ås mycket tid får läsning, är just nu på femte boken.. Ja, jag är seg, men är nog snart klar med den och ska snart börja på sexan :)

Funderar på att gå och läsa femman nu eftersom jag inte vill plugga just nu.
Ska bara slappa denna fredagskväll efter en underbar eftermiddag och till viss del kväll med min pojkvän. Tack för idag älskling <3



Kramar Jossan..

Jag är tillbaka :)


Efter ett litet upphåll med bloggen då jag kände för att samla mig lite och hitta på nya saker till bloggen är jag tillbaka på heltid. Jag har haft ett upphåll eftersom jag har haft en del att tänka på, skolan, pojkvän, vänner osv. Så har varit fullt upptagen. Men nu är jag taggad att börja blogga igen.
Det har inte hänt så otroligt mycket de senaste nästan tre veckorna. Massa skolan och så har jag umgått mycket med min pojkvän. Bloggen är verkligen viktig för mig och jag behöver den. Just därför kunde jag inte bara lägga ner den, men var tvungen att ta en liten paus att samla mig lite igen. Bloggen kommer alltid vara otroligt viktig för mig.

Hm... Kan jag berätta något som har hänt de senaste veckorna?
Nja inte direkt.
Det har varit mycket i skolan, men är glad att det är helg nu, så jag kan andas ut hihi. Annars har det inte alls varit mycket. Tillbringa större delarna av min fritid med min pojkvän :)

Så nu är jag tillbaka och hoppas att börjar läsa min blogg igen.
Jag ska föröska göra den intressant och ha med lite mer bilder :)


En bild från Smotran som var för ca 4 veckor sedan <3

Kramar Jossan..

Helgen avklarad!!


Ja nu är helgen avklarad och den har varit full av massa saker.
I fredags var jag med David typ hela dagen.. Mycket mysigt.
I lördags var jag på morgonen i klubben med syrran, Martina och borschan.
Vi fixade och pyntade inför syrran kalas.
Sen var det hem, fixa sig och åka tillbaka till klubben.
Syrran 25års fest var grym, det var nämligen teama maskerad så alla kom utklädda. Jag var en djävul hehe. Men det var sjukt kul att se alla.
Här kommer vad folk var: Kankse glömmer något..
- Kille utklädd till tjej.. transa.
- 3 präster
- Munk
- Djävul.
- Troll
- Arab
- Gudinna
- Dracula
- Ängel
- Hannibal
- 2 Hippies
- Mannen i Saw..
- 2 80-tals brudar
- 2 Pirater

 Det är 4 ja inte exakt vet var de var..
2 Var människor med stort svart hår.. Hmm kommer inte ihåg vad de heter.
En var typ någon militär eller en cool kille..
Kommer inte ihåg resten.

Men festen var underbar och pyntningen blev jätte snygg.
Va hade sjukt kul.

Just nu är jag död och trött kom hem vid 5 på morgonen haha.
Ska slappa nu tror ja.. Borde plugga men orkar seriöst inte.

Kramar Jossan..

Hemma från staan


Nu har jag kommit hem från att ha varit i stan med mamma och syrran
Det var rätt trevligt :)
Kul att gå runt lite och jag har fått idéer för julklappar :)
Hehehe..

Nu är jag helt slut.
Orkar inget.. Vill inte göra något.. Pallar inget.
Så får la se vad jag göör..
Kanske lägga mig i sängen och bara filosofera....

Kramar Jossan..

Torsdaag :)


Igår på eftermiddagen låg jag i sängen och föröskte läsa.
Det gick inte så bra kan jag säga..
Men sen gick jag iallafall till David och det var roligare.
Så hur Zippo lekte hahaha :)
Vi hade det allt trevligt ;)
Kom hem rätt sent från David hmm..

Idag gick jag upp vid halv 9 och städade lite.
Sen så åt jag frukost och sen kom David till mig..
Det var kul att vara hos mig för en gång skull :)
Hehehe.. Tack David för en trevlig förmiddag <3

Nu ska jag strax fixa mig för ska möta mamma och syrran i stan.
Vi tänkte gå och fika eller nått sådant.

Kramar Jossan..

Onsdaag


Sitter här i soffan och kollar på tv.
Idag har jag tvättat tvätt, varit hos David, varit ute och promenerat och strykt tvätt.
Känner mig duktigt hehe..
Har gjort en del nytta hemma :)

Nu ska jag slappa framför datorn och sen kanske jag ska till David igen.
Vill faktiskt till honom så otroligt mycket..

Ska kanske läsa en bok strax.
Harry Potter får det bli.

Kramar Jossan..

God morgon..


Idag är det redan onsdag..
Lovet flyger ju bara iväg..
Iallafall har käkat frukost och duschat.
Ska kanske torka mitt hår nu..

Sen får jag se vad som händer idag..
Kanske bara ligga och ha tråkigt hemma..
hmmm..

Kramar Jossan..

Stan och varit hos David :)


Var i stan med Jocke, Johan, Martina och Emelie.
Det var mycket trevligt att träffa dem på lovet ;)
Sen åkte jag hem och gjorde mat hemma.
Sen gick jag till David och var där.
Kom precis hem och nu sitter ja vid datorn och funderar på att lägga mig.

Kramar Jossan..

Min outfit..



Här har ni min snygga lila outfit..
Älskar lila <3

Kramar Jossan..

Stan med gänget :)


Vaknade vid halv 9 tiden och har fixat köket och hängt upp tvätt.
Har även ätit frukost.
Strax ska jag bege mig till stna för att möta upp Jocke, Emelie, Martina och Johan.
Det ska bli kul att träffa dem;)
Först ska jag fixa iordning mig hehe!
Så vi lär inte hörs så mycket idag bloggen..
Men bloggar igen när ja kommer hem;)

Kramar Jossan..

Varit hos min älskling större delen av dagen<3


Efter att ha kommit hem fårn tandläkaren så städade jag käket hemma.
Sen så gick jag till min älskling<3
Där gjorde vi lite allt möligt och hade det allmänt mysigt..
Så skönt att ligga nära hans varma kropp<3

Sen gick jag hem och hjälpte syrran att duka.
Sen åter till David för att hämta en film jag fick låna av dem.
Sen en snabb promenad med min älskling yaayy..

Sen hem och kolla på filmen Remember me, med syrran.
Den var så otroligt bra och tack David lillasyrra ulia att jag fick låna den:)
Jag grät som ett barn i slutet av filmen.
Både jag och syrran och även mamma hehe..

Nu ska jag chilla framför datorn och tv:n.
efter att ha varit med min älskling nästan hela dagne saknar jag honom nu otorligt mycket.<3
Men ser honom imon igen sen på kvällen<3
Puss på dig David<3

Kramar Jossan..

Tandläkare 08:10


Det är lov och jag har redan varit hos tandläkaren.
Helt galet enigt mig...
Men iallafall har nu det avklarat ;)

Igår gick uppträdandet oki. Men det var sjukt halt på scenen så vi trodde alla att vi skulle ramla omkull, men det gjorde vi tack och lov inte. Vi gjorde lite missar här och var, men det är ingen som såg det. Jag är nöjd. Alla var ändå otroligt trötta efter lärdagens uppträdande och sen fest.. Så jag var nog den enda som var rätt så pigg hehehe.
Efter uppträdandet var det hem, äta och duscha och sen en tripp till min pojkvän.
Hade ju inte varit med honom på hela helgen.
Så det var underbart att bli kramad och vara i hans famn.
Lovee youu<3

Nu är jag otroligt trött och mår sådär..
Samhällen är ännu inte klar, men ska jag vara ärlig så orkar jag inte..

Kramar Jossan..